söndag 6 december 2009

Julmarknad

Jaha, nu var man hemma igen efter ngr timmars slit" på den årliga julmarknaden... men, det gick bra måste jag säga - är mkt nöjd med försäljningen. Hade med lite gott o blandat; b la kort, halsband, örhängen, tändsticksaskar, decoupage-tavlor etc.


Fotobevis togs;) så det kommer så småningom. Har även fotat (=panikfotograferat i MKT dåligt ljus...) alla de alster jag producerat inför marknadsdagen!!!! kommer också inom en överskådlig framtid - får vi hoppas!


Tänkte bjuda på en aptitretare så länge. Har ju påbörjat ett projekt där jag gör en LO på varej bokstav i alfabetet. Här kommer "A"

Tyvärr reflekterades ljuset precis vid rubriken, men den lyder: "My Adorable daughters". Har använt både stämplar, dymo-bokstäver samt ett chipboard-A som jag målat och haft crackle accent på. Har rivit det mönstrade pappret, chalkat kanteran och satt fast det på en enfärgad cardstock. Vit crackle paint runt fotot, bladslinga och en stor blomma (som egentligen är två) och till sist en knapp med en fastknuten charm på.

På bilden sitter döttrarna i badkaret med "skum-skägg". Tycker det är en härlig bild! Eller hur?!

Ha det bra så länge!

1 kommentar:

Malmis sa...

Kul med bra försäljning! Gullig LO, och vilket ambitiöst projekt att scrappa hela alfabetet... :)