torsdag 31 mars 2011

Fortfarande? Redan?

Våren närmar sig mer o mer (förhoppningsvis). Snön har i alla fall smält undan en hel del här i Småland, även om vädret stundtals är ganska så kyligt. En del pyssel blir det också, även om trädgården så smått börjar göra sig påmind...I morgon kommer två kompisar som inget hellre vill än pyssla men de tyckte de behövde lite "guidning" så det ska verklgien bli superkul att leda in dem i "pysselträsket"!!!!!


Eftersom det var lääänge sedan bloggen uppdaterades så kände jag en viss press nu. Har inte så mkt kort inlagda i datorn än, så det blir ett par gamla godingar ;) nämligen de sista julkorten från i julas!


VARSÅGODA :)

Har som vanligt använt spillbitar ;) b la i alla fall. Stämpelmotiv av klassiskt snitt samt lite band, blommor o punchinella vilket var ett tag sedan. Nu dröjer det nog ett tag innan julproduktionen startar igen....Men funderar starkt på att göra som en arbetskamrat; hon har börjat sticka på div. vantar o sockor redan nu som hon tänker ge bort i julklapp! Ingen dum idé eller hur???? Ha det gott!

2 kommentarer:

Malmis sa...

Söta julkort! Ja, ska man göra egna julklappar som tar lite tid är det ju smart att börja i tid... Min halsduk jag började virka till mig själv i somras är fortfarande inte klar...

Sunna sa...

vilka underbara julkort