tisdag 28 juli 2015

Länge sedan sist - igen!!!

Usch, vad tiden går. Har både hunnit med semester och att börja jobba igen. Är nu inne på andra veckan och man är inne i länken igen. Egentligen helt okej, glad att jag har ett arbete med trevliga arbetskamrater!
Nåväl, lite pyssel har det blivit under semestern även om det kunde varit mer. 
Ägnade i alla fall två semesterdagar åt att röja och rensa i mitt hobbyrum. Väldigt välbehövligt och skönt när det var klart. Men....när jag igår letade efter en sak där inne, så hittade jag den inte.... He he...

En kusin till mig gifte sig för en vecka sedan. Kunde tyvärr inte närvara vid bröllopet, men ett kort knåpade jag ihop som mina föräldrar överlämnade tillsammans med presenten.

Såhär blev det. Är för en gångs skull nöjd med det.

Annars har det inte hänt så mycket i min pysselvärld förutom att jag införskaffat en ny symaskin!!!
Såå roligt och inspirerande!!! Den är begagnad men avsevärt mycket bättre än maskinen jag hade. 
Bild kommer! Finns så mycket fina tyger att välja och vraka bland. Har huuuur många idéer som helst i huvudet. Synd bara att inte tiden riktigt räcker till...

Ha det gott!

söndag 5 juli 2015

Semester!!!

Inte blivit så mycket pyssel på semestern hittills (förutom att mitt hobbyrum fått sig en riktig rensning och genomgång vilket var välbehövligt). Efter två dagars röj, fanns ingen ork kvar till pyssel.
Har dock lyckats knåpa ihop ett par shorts till mig själv, alltid något! 
Såå kul att sy!! Skulle verkligen vilja sy mer, finns såååå mycket fina tyger. 

Och såhär blev resultatet. Är hyfsat nöjd, trots en del småskavanker. Nästa projekt blir ett linne i trikåtyg... Håll en tumme eller två! 
Nähä, nu är det god natt för min del. Värmen tar på krafterna.