fredag 17 december 2010

Här igen!

Hej på er! Här har det varit lite bloggtorka ett tag som ni kanske märkt... Tiden rullar på o allt man vill hinna med, tja, det hinner man inte med...Ni vet hur det är.
Tänkte visa ett halsband jag gjorde till en kompis för en tid sedan. En spontan-present "bara för att" - o hon blev jätteglad! Kul!


Här är en bild på halsbandet i sin helhet. Kulkedja med ett lite grovt hjärta. I hjärtat hänger en fyrkantsstav där jag stansat in "LOVE" samt hennes två barns namn. Som en liten dekoration hängde jag dit en liten blomma.

Här kom en närbild på själva hänget!
Vill ni veta en liten "hemlis"??? Jag sade ju att jag stansat in namnen på hennes två barn också...Nu har jag blivit ombedd att stansa in ytterligare ett namn framåt vårkanten!!! Hon o hennes man ska nämligen bli föräldrar för tredje gången! KUL!!!!
Hoppas ni inte stressar alltför mkt nu innan jul; ta det lugnt o njut bara!!! Ska försöka få in lite bilder på nyskapade alster i datorn så de kan hamna här sedan, vi får väl se hur det går med det!
Ha en fortsatt trevlig helg utan alltför mycket snö!!!

onsdag 1 december 2010

Något värmande

Tänkte visa något värmande villket behövs i dessa vintertider! Virkade en pläd för lite sedan. Den är gjord i akrylgarn; vitt, rosa o ett melerat garn. Gjorde mormorsrutor o lite större än vad som stod i beskrivningen.

Håll till godo!



Tyckte det var svårt att ta ett kort som gör pläden rättvis, men så här fick det bli. En närbild på en av rutorna kommer här:
Rolig att virka o fort gick det också!!!!