tisdag 16 november 2010

Kort i rosa o blått

Inte världens bästa foto av ett kort, men ni får hålla till godo ;) Detta är ju förstås det blå kortet. Gjordes på Rottne-träffen i våras. Har en kompis i Helsingborg som blev mamma till en liten pojke i den vevan, ¨så det var lägligt att hoppa på en kortutmaning då! Ljusblå CS som bas o därefter endast ETT mönstrat papper; också det ljusblått med skrivstilstext på. Ett rutigt band som stämpelpojken fick sitta på o några små blåa rosor vid hans fötter. Stansade ut en scalloped oval o skrev för hand texten på den.
Ber återigen om ursäkt för dålig fotokvalitet...


Här är nästa kort i rååsa :) Finfin färg, eller hur? Gjorde ett grattiskort som stoppats i en "bra-att-ha"låda! Tyckte att det passade till en tjej i 10-årsåldern eller så. Grå CS som bas. Sedan använde jag ett mönstrat papper med rosa dö´skallar på; lite lagom coolt sådär, men ändå tjejigt. Lade till en swirl-stämpel uppe i ena hörnet. Satte sedan på två vita zig zag-band o målade ett hjärta som fick ett ganska tjockt lager med 3d-lack på sig. Bokstäverna stansades ut med min lilla groda (kommer inte ihåg alfabetets namn nu -orkar itne lämna datorn för att kolla...) o mellan varje bokstav sitter en liten blingsten. Ja just det, kanterna på dö´skallepappret är chalkade med svart efter det att jag ruffat till dem lite med edge scrapern. Är väldans nöjd med detta kort om jag får säga det själv!

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe o surfa vidare! Ha det gott alla!

lördag 6 november 2010

Till svärfar

Ett litet snabbinlägg såhär på kvällskvisten. Tänkte visa ett ganska enkelt kort som jag gjorde till svärfars födelsedag; håll till godo!

Ljusgrå cardstock som bas. Därefter en svart spillbit o en röd "spillis" som jag körde genom min wellpapp-veckare! Smidig liten sak det. Swirlstämpel ovanför o lite nedom mittpartiet. En liten blomma fick det bli; lite tuffare i stilen. Grattistexten är skriven med Dymon. Avslutade med fyra små kluttar svart pearl maker i hörnen på den röda wellpappen. KLART!!!

Tycker att det är ett väldigt enkelt kort, men jag är jättenöjd med det.

Nu blir det lite tv o kanske stickning o sedan John Blund :)

måndag 1 november 2010

Dopdags

Ingrid Sofia döptes i Hossmo kyrka i slutet av augusti.....Hmmm, ja bilden kommer först nu, jag vet, man som en del kanske kommer ihåg hade jag ju liiiite datastrul just då.....


Här är i alla fall kortet som hon fick tillsammans med presenterna.

Inte den bästa färgåtergivningen ser jag, men kortet går i rosa o lite vitt - typiskt tjejigt. Lite brun accent för att bryta av. Blommor (förstås), textlapparna är handskrivna o lite stickles på blombladen. Stämpelmotivet är färglagt med ProMarkers. Ingrid Sofia själv sade inte så mkt om kortet, men hennes föräldrar blev dessto gladare!!!

Ha det gott!!!