fredag 27 augusti 2010

Åååhhhhh...jag blir GALEN!!!!

He he he...
Efter att i tre veckors tid, i stort sett dagligen, jagat MediaMarkt via telefon o mail utan framgång - blev jag idag kontaktad av ngn ansvarig där!!!!! Se på tusan; tror visst att de tog åt sig av min kommentar ang att jag skulle gå ut till pressen med hur otillgängliga de är. På det hela taget var det ett ganska snorkigt samtal från deras sida, där jag fick reda på att jag inte skulle räkna med ngn som helst ersättning från dem...i ngn form...MEN av ren "välvilja" (?) kunde de skicka mig en lånedator...Ifrågasatte då varför jag inte fått det från början o att jag i så fall borde ha rätt till kompensation för de veckor som jag inte haft ngn dator. Men, o nej, vad jag bedrog mig!!!!!! Fick äremot reda på att min kära dator befinner sig i...håll i er nu... ENGLAND!!! Då skrek jag i luren: Vad gör den där???? -Den repareras där, svarade snork-tanten i andra änden...Frågade då när jag skulle få den åter....-Det vet inte vi över huvud taget!!!!!!!!!!!! Kanske tar det två dgr, kanske en vecka eller tom tre veckor; vem vet????!!!!! Då trodde jag att jag fullkomligt skulle explodera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Så, tja, en del kort på det jag skapat lär jag väl aldrig se igen; känns ju inte som om man någonsin får tillbaka datorn igen. Men, jag har en del nytagna kort - så kanske så småningom kommer det ett inlägg med bild här;)
HA DET GOTT MINA VÄNNER! Jag pysslar på även om det itne syns ngt här:)

torsdag 19 augusti 2010

Gaaahh!!!!!

Fortfarande bara ett textinlägg...I hela FEM veckor har MediaMarkt haft min kära dator...Har inte hört ett jota ifrån dem. Har mailat två ggr; fortfarande inte fått svar. Har av o till de senast 3 veckorna försökt ringa o det projektet kan man sammanfatta med ett ord: DÖ´FÖTT. Ingen svarar nämligen! Två ggr under tre veckor har jag kommit fram!!!!!! Andra gången blev jag lovad att serviceavd.skulle ringa mig samma eftermiddag. Den eftermiddagen har ännu inte kommit...Nu är jag inte bara sur, jag är FÖRB.....ja, just det! Så, det kommer bilder här så småningom - jag lovar!!! Dessutom har vi 7,5 mil enkel resa till varuhuset, så man kör kanske inte bara förbi sådär helt apropå.
Over and out!