torsdag 27 maj 2010

Bara lite kort...

Idag blir det ett kort litet text-inlägg. Har fotat en hel del jag skapat (o shoppat oxå...). sk abara redigeras o läggas ut... Har mkt annat för tillfället runt omkring mig så jag känner att det måste ta sin tid nu...Men jag pysslar o skapar när andan faller på o hoppas på att allt lugnar ner sig så småningom. Kanske berättar jag om det här när allt är "klart"; vi får se...
Nåja, det var inte meningen att tråka ut er med klagosång; hoppas att ni kikar i här lite då o då - rätt var det är så hittar ni ngt nytt;)
Ha det gott så länge!!!!

lördag 15 maj 2010

Smycke-set

Detta lilla smyckes-set pysslade jag ihop för en tid sedan. Tyckte det blev lite somrigt i färgerna, eller hur? Har använt mig av små vita pärlor samt aprikosa sötvattenspärlor(tror jag det var...). Har trätt armbandet på tunn, stark plasttråd. Ringen har jag "snott" ihop av lite styvare vajer o sedan snott på pärlorna huller om buller. Blev ganska nöjd om jag får säga det själv!
Ha en fortsatt bra kväll!
KRAM PÅ ER

Äntligen vidare!


För en tid sedan fick jag ju en award av gulliga Trollet (TACK TACK TACK). Alltid lika kul! Nu har jag bestämt vilka jag vill ska få den av mig. Det blev dock inte tolv stycken, men i alla fall:








"Reglerna" för awarden är:
1)Lägg ut awarden
2)Ge den till 12 personer
3)Länka till dem du gett den till
4)Meddela dem du gett den till
5)Skriv vem du fått den ifrån

tisdag 11 maj 2010

Utlottning


Har mer o mer fastnat för Amigurumisar; verkar helmysiga även om jag inte riktigt kommit igång med att virka dem än;) Hittade dock en väldigt lämplig o härlig utlottning så nu hoppas jag på tur! Gå in o hälsa på hos Mia får ni se mer..

Födelsedagskort

Det här kortet gjorde jag till min ena svägerska när hon fyllde år. Ljus,ljusgrönbeige cardstock som bas. Mönstrat papper från (?). Sedan satte jag dit ett brunt sidenband innan jag satte dit en bit av det mönstrade pappret -fast där använde jag andra sidan;) Sedan ett stämpelmotiv som jag målat med ProMarkers. Blommorna har jag gjort själv med en liten blomstans; duttade på lite kopparfärgat glitterlim efteråt. Har också använt en större cirkelpunch för att göra textrutan, använde mig av hörnstansen jag har för att få scalloped kanter, vilket inte var helt lätt...grrrrr..... Men nåja, resultatet blev godkänt i alla fall och födelsedagsbarent uppskattade det så då får man väl vara nöjd?! Nähä, nu ska jag vidare i cyberspace innan veterinären kallar. Huva!
Ha en fortsatt bra dag alla!

PS. Det kommer bildbevis på min shopping i Rottne samt även vilka som ska få awarden jag mottog för lite sedan - jag LOVAR!!! DS.

Ett smycke



Idag skiner solen!!!! Hurra!!! Katten fyller två år idag!!! Hurra!!! Dagen skall han delvis fira hos veterinären dock...den lille slagskämpen;)
Tänkte visa ett halsband som jag gjorde för en tid sedan till den yngre dottern.

Har använt mig av kulkedja (från Pagoni tror jag). En blomma i metall fick samsas med en egenhändigt gjord berlock; bestående av en fyrkantig, genomskinlig glaspärla där jag ovanpå trätt ngr ofärgade samt en rosa pärla. Dottern blev nöjd, vad säger ni?;)

För säkerhets skull får ni en närbild på själva hänget:

Ha det gott ute i vårsolen!



söndag 2 maj 2010

Länge sedan sist

Hej på er! Som rubriken säger; det var ett tag sedan eller hur?! Men, det har varit lite annat i livet just nu för mig...Men liiiite pyssel har det blivit och allt har (som vanligt) inte blivit fotat än....


Har varit på Landstokens träff i Rottne 24-25 april. SUPERTREVLIGT!!!! TACK snälla Helena o co för två underbara dagar!!!
Har fotat både mina alster o min shopping därifrån....



Så länge får ni hålla till godo med lite gott o blandat... Här är ett armband jag pärlat på elastisk tråd. Väldigt bra; man slipper krångla med lås och så, eller hur? Matta, svart pärlor i kombination med små guldfärgade dess emellan. Blev ganska enkelt o stilrent men snyggt ändå! Vad tycker ni?


Ursäkta det suddiga kortet dock! Har gjort ett armband till; fortfarande på elastisk tråd men nu lite mindre så det passar för ett barn.

Pärlorna går i vitt, silvrigt o blått. Alla pärlorna har en lite frostad yta. Det gillar jag! Och som sagt, elastisk tråd för att underlätta på o av...

Har fortfarande inte glömt att jag har en award som skall skickas vidare. Funderar fortfarande; jag livar att återkomma i frågan!

Snart är det go´natt! Ha det bra!