tisdag 10 november 2009

Födelsedagskort

Samma jobbarkompis som fick bokmärket i inlägget här nedan, fick givetvis även ett kort!


Håll till godo:

Spillbitar (givetvis) självhäftande spets samt knappar o scrappers floss. Den ljuvliga stämpeln kommer från Motivet har jag för mig. Rätta mig om jag har fel:)

Nehej, nu är det snart dags att hämta ena dottern från skolan. Är ledig idag så i morse fick de skjuts eftersom det regnade så förbaskat...Sen ska jag nog sätta mig i mitt "nya" pysselrum och göra lite julkort; och framför allt - ett försenat Fars Dags-kort.

Ha det bra!

PS. KAOS:erna är under tillverkning...Har inte glömt er. Saknar dock fortfarande Tussans adress - hör gärna av dig! DS.


Snor och bokmärken!!!!....

Vaknade i lördags morse med en FRUKTANSVÄRD huvudvärk; hade lyckats få migrän samtidigt som mina bihålor gjorde sig påminda.... Det var inte så roligt om jag säger så. Är bättre nu, men har istället whiskey-röst och täppt näsa.

Tänkte visa ett litet bokmärke som jag skickat till en före detta jobbarkompis som fyllde år för ngr veckor sedan.
Inte fotograferat i det bästa ljuset precis, men man kan ju inte få allt;) Har (i vanlig ordning) använt spillbitar till detta bokmärke. Perfekt sätt att få ut så mkt som möjligt av sina papper, tycker jag.

onsdag 4 november 2009

Födelsedagskort

Hej på er!

En kompis till mig fyllde 35 år för lite sedan. Var ju tvungen att knåpa ihop ett kort givetvis!

Och det kommer här:

Hade en spillbit cardstock som jag vek lite annorlunda, nästan som ett kuvert ungefär. Framsidan dekorerad med, återigen, en spillbit mönstrat papper, några blommer(i det närmaste obligatoriskt) samt en söt liten Magnolia-flicka.


Baksidan på kortet blev:


Samma mönstrade papper på det lilla "locket" som på framsidan. Kortet hålls ihop av en grattis-stämpel, stämplad på akvarellpapper med distressdyna. Stämpeln är egentligen två stycken - först en journalingcirkel som jag sedan stämplat GRATTIS på.



måndag 2 november 2009

Ytterligare ett

Här är ytterligare ett av de julkort jag knåpat ihop och hade tänkt sälja på julmarkanden framöver. Men en bekant ville köpa ngr kort av mig, så jag har redan blivit av med de jag gjort...Kul, kul!!!! Så nu måste man verkligen sätta fart i pysselhörnan (som dock fortfarande befinner sig i kappsäck).
Ikväll är det åter dags för scrapträff. Har gjort LO:s de senaste gångerna. Eftersom inspirationen ibland tryter, så var vi ngr stycken som bestämde att varje gång vi träffas gör vi en LO utifrån ett tema; eller vad man ska säga. Vi bestämde att göra en LO på varje bokstav i alfabetet. Ikväll är det dags för bokstaven "D". Får se vad det kan bli.... De första alstren är fotade o kommer så småningom.
Ha det gott!