måndag 26 oktober 2009

Snart är det jul - igen

Julkortsproduktionen har börjat ta fart. Ska stå på en julmarknad i december så det är väl dags att sätta fart nu, så man slipper låsa in sig i hobbyrummet veckan innan. Har förresten inget hobbyrum alls för tillfället, då sambon drabbats av hantverkarfeber och börjat renovera mitt rum. Vilket i och för sig inte är fel;) Nya tapeter och nytt golv ska det bli. Foton kommer så småningom här i bloggen. Jag lovar! Trodde inte jag hade så mkt i mitt rum. Oooh, så fel man kan ha hörrni!!!! 6 flyttkartonger fullpackade + en hel del som står utspritt i hela gillestugan!!!! Jesus, var kommer allt ifrån???????????


Nåja, ett julkort var det ju vi skulle komma till.

Här talar vi recykling! Har använt spillbitar av förra årets julpapper. Samt ett stämpelmotiv sedan jag vet inte när... Har stämplat en swirl som sticker fram under stämpelmotivet. Texten är skriven med hjälp av en schablon och sedan har jag satt en öljett i varje ände av det vita pappret och däri hamnade en bit scrappers floss. Klart! Detta julkort är dock redan sålt till en bekant. Kul, kul att folk gillar det man gör, men nu blev det ju ett kort mindre till marknaden...

KRAMAR!

Ett armband

Trodde jag redan hade visat er detta, men se det hade jag visst inte... Minnet är bra - men kort, eller hur det nu var...????!!!!



Har använt mig av "oäkta" kedja som jag gjort egna små berlocker till. Ett ngt otydligt foto, men ni kankse ser lite grand i alla fall. Berlockerna är vita pärlor, små silverkulor samt rosa facetterade pärlor som jag satt på en hattpinne och sedan böjt till den och fäst längst med kedjan. Tycker om när det hänger och dinglar lite!!!!!

Får väl ta en fotokurs hos BellaMio ;) (igen...)

Ha det gott!

Och de nominerade är.....

Ja, spänningen är stor förstår jag;)

Fick ju en superfin KAOS för lite sedan. Nu har jag bestämt vilka tre jag ska nominera. De är:

Malmis - för de helt ljuvliga msycken hon gör och på senare tid har hon dessutom visat sig vara en MKT lovande scrappare/kortmakare

Tussan - för helt uuuuunderbara hängla-alster i de mest fantastiska färger

Uzaan - för inspirerande alster och för att hon ofta tittar in med uppmuntrande kommentarer

TACK TJEJER FÖR ALLA KOMMENTARER OCH ALL UNDERBAR INSPIRATION!

Hör av er så jag kan få era adresser, snälla!

måndag 19 oktober 2009

KAOS

Åååååhh, vad jag är glad!!!!!!!!!!!!!!!!! Titta vad som trillade ner i min brevlåda för lite sedan:
Jag har fått min första KAOS!!!!!!!!!!! Nu är det ju ett tag sedan jag blev nominerad o sedan den damp ner i posten här hos mig, men datastrul o virus kan man ju inte alltid rå över, tyvärr. Denna superfina KAOS har jag fått av Pysselninjagittan. Kika gärna in till henne o kolla på allt fint hon gör. Nu ska ju jag nominera tre stycken som jag tycker ska ha en KAOS.
Får nog faktiskt fundera ett tag........ Det finns ju så FRUKTANSVÄRT många och duktiga scrappare o pysslare där ute - så jag återkommer i ett senare inlägg om vilka tre jag har utsett!!!! Allt för att hålla er på halster:)
HA DET GOTT!

Åter här

Hej på er! Åter i cyberspace. Vet ej vart tiden tar vägen , men helt plötsligt såg jag att det var en månad sedan jag senast visade er ngt här på bloggen. USCH o FY på mig! Nu är ju datorn rensad från alla otäcka virus och vi har t o m köpt ytterligare en dator så nu kan jag inte skylla på data-brist i alla fall;) Däremot krånglade vårt internet i morse när jag gjorde ett tappert bloggförsök:(


Helt plötsligt hade (antagligen) internet stängt ner sig självt o ingenting fungerade.... Gissa om jag var sur!!!!!!!!!!!!!! Tekniska prylar SKA bara fungera!!!!!!!!!!!!!


Nåja, i min pysselvärld har det skapats ett o annat. Det har stickats, virkats, pärlats och scrappats. Tänkte först visa er ett väldigt enkelt halsband jag gjorde i somras. Svart snöre o ett hänge av snäckskal - klart! Väldigt enkelt o väldigt snyggt om jag får säga det själv. Har använt det ganska mkt.




En del kort har det ju också blivit förstås. Både till födelsedagar o till jul. Här kommer ett kort som jag gjort till en kusin till barnen som fyllde 23 år för lite sedan. Det är inte ngt "traditionellt" 15x15 cm-kort utan mer långsmalt (har glömt måtten jag använde). Har använt crakle paint för första gången ! Blir lite kul effekt tycker jag, men man får träna en ggn eller två för att komma på hur mkt man behöver ta på penseln för att reslutatet ska bli sådär "lagom". Håll till godo!

Vet att fotot inte är det bästa, men lite av krackeleringen syns tror jag...

HA DET GOTT!