tisdag 21 juli 2009

Stansat

Ska bara visa er ett halsband jag gjorde till Elin när hon fyllde 10 år för ngn vecka sedan. Hon hade sett mitt halsband jag stansat med deras namn på och ville ha ngt liknande. Ljusförhållandena var inte de bästa när jag fotade, men jag har stansat "love" på ett hjärta som hänger i en kedja som jag "delat av" med hjälp av turkosa pärlor. Måste säga att jag blev ganska nöjd. Det blev dottern också;)
Nu ska jag göra lite annat - har ju SEMESTER nu (sååååååå sköööönt). Har startat ett semesterprojekt; håll i er nu - jag ska lära mig att sticka raggsockar.... Började igår kväll. Efter att ha repat upp skiten ca 10 ggr eller så, så har jag nu fått lite kläm på det hela....Har kommit typ 2 cm på resåren i skaftet!!!!!!!! Men men. Man ska vara glad för det lilla;) vi får väl se vad jag säger när det är dags för hälen.... Ha det bra!!!!

Hopknåpat

Lite pyssel måste jag ju också visa, inte bara mina vanvettsaffärer som Emils pappa sade;)

Här är ett kort jag gjort i form av en liten handväska! Den fick en av barnens spelfröknar när terminen var slut. På locket står det "Ha en bra sommar" med Dymo-remsor. Gillar det! Kommer ej ihåg måtten på cardstockbiten jag använde, men å andra sidan är det ju en smaksak hur stor man vill ha sin väska. Därefter bigade jag på lämpliga ställen där man ska vika för att väskan ska kunna stå för sig själv. Sedan är det bara att dekorera efter tycke o smak! Håll tillgodo!

Här är ett grattis-kort jag gjort; inte till ngn speciell person. Kan ju vara bra att ha ngr kort på lager om det komemr ngn som vill köpa. Eller kanske ska man på kalas själv. Kortet är ett halvt cardstock vikt på mitten; dvs 15x15 cm blir ju kortet;) Det mönstrade pappret vek jag ner i ena hörnet o satte en öljett där. I den hänger två QK-tags där det står "grattis på födelsedagen". Och naturligtvis ett stämpelmotiv; färglagt emd mina "nya" älsklingspennor" MCP-pennorna!!!! Gillar dem verkligen. Var förut helt inne på akvarellpennor, men så end ag fick jag testa MCP-pennorna när jag pyssalde med en kompis och då blev jag helt fast! Främsta fördelen som jag ser det, är att du kan måla nästa lager direkt efter det föregående; man behöver inte vänta på att det ska torka emellan. Smidigt!



Tillökningen

Jaaa, här kommer alltså en bild på den senaste nykomlingen i min scrapfamilj;)
Jag är mkt nöjd måste jag säga. Väskan verkar svälja hur mkt som helst - och dessutom är den ju roooooooosa.Bara det.......... Letar vidare efter en ytterligare en väska nu, där jag kan ha "övriga" prylar om mans ka iväg på träff eller så. Har hittat en som jag fastnade för, men den verkar otroligt svår att få tag på. Vi får väl se.

fredag 17 juli 2009

Titta vad jag fått!

TACK TACK TACK snälla Jessica för denna!!! Helt underbart med lite uppmuntran så här snart innan semestern!

Den ska ju också vidare till 12 personer, inklusive den som den kom ifrån. Håll i er nu alla goa tjejer därute:

Jessica

Lotta

Malmis

BellaMio

LillNettan

Kamilla

Uzaan

Anna

Pysselninjagittan
Veronica
Zanya
Tussan

TACK än en gång för all inspiration!!!

onsdag 15 juli 2009

Äntligen nåt nytt



Jaa, tänkte visa er lite alster; faktiskt både i pappersform och pärlform...



Det översta kortet fick en scrapkompis när hon fyllde år för ett par dagar sedan (hej BellaMio!!!)
Jag bara äääälskar stämpeln, Tilda med kanin!!!!

Nästa kort är också ett grattiskort som jag gjorde efter det att jag suttit o vänt o vridit på lite spillbitar jag hade...Kan alltid vara bra att ha ett kort! Faktiskt gjort helt utan målade stämpelmotiv. "Happy Birthday" är ju förstås stämplat o därefter embossat. Snyggt!

Hade som sagt var tänkt visa er lite smycken också, men jag får snart ett nervsammanbrott på datorn jag för tillfället använder (sitter inte hemma vid min gamla vanliga...) så det får bli en annan gång. Orkar inte fresta mitt tålamod mer...

Over and out!

tisdag 14 juli 2009

Jag blir så glad!!!!

...när någon uppskattar vad jag gör och skapar. Att de faktiskt tar sig tid att surfa in på min lilla blogg i stora cyberspace!!

Detta fick jag:

av både Pysselninjagittan och Uzaan. Man tackar och bugar!!!

Vidare gäller att: 1) vinnaren sätter loggan i sin blogg

2) länka till personen som utmärkelsen kom ifrån.

3) nominera minst 7 andra bloggar

4) länka till dessa bloggar i din blogg

5) lämna ett meddelande till personeran på deras bloggar

Jag skickar denna fina utmärkelse vidare till: BellaMio LillNettan Kamilla Jenny Jessica Zanya Anna

måndag 13 juli 2009

KOLLA HÄR VA´!

Hittade en liten blog candy minsann... Hos Handstämplat finns den.

Kolla detta:
Jätteläckra grejor!!!

torsdag 9 juli 2009

Kolla in detta!!!

Detta är en liten sneak-peak (så heter det va´?) av Yoli´s blog candy... Jag säger bara det - massor av läckerheter. Surfa in o kolla får ni se!!! Missa inte heller hennes superfina smycken... Här hittar man mkt inspiration.

onsdag 8 juli 2009

Läcker blog candy!!

Kolla in va´!!! Den här är väl klart att man vill ta chansen att vinna! Detta läckra paket och mkt annat tjusigt hittar du hos Zanya. Spana in!!!

söndag 5 juli 2009

Tillökning...

Jaaa, en liten aptitretare blir det också idag. Familjen har fått tillökning.................. Inget fyrbent......... och DEFINITIVT inte ngt tvåbent................ Däremot har Millans lilla scrapfamilj utökats med ett nytt inköp!!!!!!!!!!!!!!!!! (Blev ni besvikna nu?) Har köpt mig en väska som sväljer myyyyyyyyyycket saker. Bild kommer snart. Säger bara en sak; den brun och roooosa! Mkt fin! Ha det bra därute!!! Kram på er!

Stansat

Dags för en liten uppdatering igen. Tänkte bara visa ett namnsmycke som jag gjort. Köpte stansar på Clas Olsson och smyckesdetaljer från Fröken Envis.

På andra sidan staven står det Elin; andra dotterns namn. Sambon fick inte plats...Tyckte faktiskt inte att han skulle vara på baksidan - då syns han ju inte! Får väl hitta på ngt annat med honom :) En scrapkompis antydde att jag gjorde väldans mkt smycken nu; bara lugn! Jag har inte övergett papperspysslet... Ni ska få se.


onsdag 1 juli 2009

Lite kort

Måste uppdatera lite nu kände jag så här i sommarvärmen... Ena dottern är på ridläger över dagen, den andra vill åka o bada o jag vill/måste uträtta ärenden på stan. Bläää!!!!! Vi får väl se om vi kan kompromissa på ngt sätt:)
Äldsta dottern slutade femte klass för ngr veckor sedan. I o med detta så kommer hon att byta skola till hösten när sexan börjar. Blommor o presenter hade inhandlats till lärarna - och "lilla jag" fick äran att göra de tre korten!! Så här kommer de! Först ut är kortet till Sandra (klassföreståndaren)






Blev faktiskt ganska så nöjd med det. Går i gröna toner och är lite uppblingat med stickles. Nästa kort är till Lena, som barnen haft i b la engelska:



Ni får väl ha överseende med att fotona är lite snea´ - precis som sin skapare:)



Sista kortet ut är det till Pelle, som varit pers.assistent åt en kille i klassen, men Pelle har även ryckt in där det har behövts.

De fick varsin Hortensia (blå till pojken o rosa till flickorna...)i ett zinkspann ihop med respektive kort. Klassen hade också skänkt det som var kvar av klasskassan till BRIS så det blev sommarpresenten. Bra va´!!??!!

Nähä, nu måste jag rusa vidare. På återseende!