torsdag 28 maj 2009

Snart!!!!!!!!!

Go´natt på er därute... Har hört talas om att man vill se mer av mina alster. Det var ju kul. Har faktiskt fotat en del. Bilderna bara väntar på att få bli bloggade!!! B la årets första julkort (!) samt lite smycken och ev. lite till. Kan redan nu förvarna om att ngr av bilderna inte är av så särdeles god kvalitet, beroende på en mkt trött/lat fotograf.... orkade inte masa mig ner till rummet där mitt kamerastativ står, så jag bara fotade som det var - och ja, jag var bra mkt mer skakis än jag trodde!!!!!!!
Nåväl, hoppas kunna blogga med bilder under morgondagen. Gäsp gäsp...
Over and out!

lördag 16 maj 2009

Stämplar i massor!


Jag säger bara en sak; klicka på länken nedan o ta en lott!! Hur mkt stämplar som helst!!!

LYCKA TILL ALLIHOP!!!


Kolla in detta!!


Ett snabbt litet inlägg; hittade en heeeelt otrolig blog candy hos denna tjej!! Ta en lott ni me´ vet ja´!!!!!!! Tjejen finns här: http://passionforcrafts.blogspot.com
Ni har till 23/5 på er. Kan ju bara nämna att ca 700 andra personer gjort likadant...
God Natt på er!!!

torsdag 14 maj 2009

Presentproblem

Tänkte bara höra med er därute - vad ska ni hitta på till lilla mamma nu på Mors dag? Själv har jag idétorka. Har knåpat ihop ett litet prijekt som är klart - bild kommer så småningom. Mina föräldrar har nämligen blivit moderna och skaffat dator o även internet (tack vare mig delvis...) Så jag vet att mammsen kollar in här ibland, därav hemlighetsmakeriet!
Lämna gärna en liten kommentar om vad ni tänkt knåpa ihop så jag får lite uppslag.
På återhörande!

Något nytt (o annorlunda..??!!)

Som sagt. För det mesta är jag ju en papperspysslare som ni kanske vet. Ibland åker ju även pärlorna fram också. Då och då får jag dock små ryck och sliter fram ett garnnystan och en virknål, eller t o m ett par stickor. Det händer inte jätteofta, men i alla fall... Hittade en jättemysig virkbeskrivning på http://www.jarbo.se/. De har många fina stick- och virkbeskrivningar och dessutom kan man ladda hem en hel del av dem gratis!!! Inte fel! Nåväl, beskrivningen var på olika gosedjur. Fastnade b la för ett lamm som jag tyckte var lite läckert. Så fram med virknål o garn!!! Nu är "Lambert" färdig. Är dock inte helt nöjd med honom. Blir det tillökning i fårfamiljen, så väljer jag nog lite annan kvalitet på garnet o kanske en tunnare virknål. Men övning ger ju som bekant färdighet. Eller hur? Here he comes:


Fotot är inte det allra bästa, men jag var trött o hade inte ork/lust att rigga värsta fotostudion för ett "sketet" kort... Så lille Lambert dick snällt nöja sig med att posera på mitt en aarbetsbord. Därav den något fula bakgrunden!!!

Lite till

Som sagt var, ytterligare en altrade sak utlovade jag ju. Ena dottern skulle till en kompis om fyllde år. Kalaset skulle dock vara en vecka senare, men vi tyckte att hon kunde få något redan nu... Så jag slängde ihop en liten godispåse åt henne. Har lite cellofanpåsar hemma i olika storlekar (alltid bra att ha!). Sedan tog jag en bit albumblad ni vet; vita hålade papper man kan klistra fast foton på. Jag använder dessa till att stämpla på, men nu fick det bli en bit att sätta fast överst på påsen. Bigade mitt på för att vikningen skulle bli lite snyggare. Stansade ut bokstäver med min QK-tång (alfabetet heter Moxie tror jag - rätta mig någon om jag har fel...) Dekorerade med en lite blomma, ett blad och givetvis lite stickles!! Tjejen hade blivit jättenöjd och tur var väl det. Senare på kvällen var de på bio och då hade hon tagit med sig påsen!!

Äntligen!!!!

Ja, nu har jag äntligen tagit mig i kragen och fixat till ngr bilder som jag tänkte visa er, kära vänner! Pysslandet har legat lite halvt på is senaste tiden - tyvärr!!! Och det lär väl inte bli mer av den varan när solen skiner o sommaren är i antågande. Man törs ju inte andas om att man vill ha lite regn..så här i sommartider... Regn=legitim pysseltid eller hur? Nåja, ska inte "tjöta" mer.


Har två altrade grejer jag tänkte visa.


Först ut är en altrad ask. Har klätt lock och sidor med mönstrat papper. Sidorna på locket har jag satt spets på. Locket är i sin tur dekorerat med ett stämpelmotiv (har glömt vilket märke), ett hjärta som jag ritat på fri hand o sedna dekorerat med lite streck runt kanterna, en blomma (naturligtvis) som fått sig en knapp i mitten - där jag även fäst en liten tag (QK-dies) med hjälp av Scrappers floss. På tagen står det "till någon speciell". Tagen färgade jag med en distressdyna ( vintage photo) för att sedan skrynkla ihop tagen för att få ett lite slitet utseende. Är faktiskt ganska nöjd med min ask. Tyckte den blev lite söt!

fredag 8 maj 2009

Snart kommer det!

God natt alla där ute i cyberspace. Tro inte att jag glömt er - eller min blogg heller för den delen... Det har varit lite mkt nu som det heter. Har därför inte haft tid att uppdatera. Men lite pyssel har det i alla fall blivit. Fotat mina alster har jag också gjort, så snart kommer de upp här i bloggen. Det har blivit ett par altrade saker, b la en tändsticksask och en gottepåse. Snabbpysslade grejor!
Vi ses snart igen!
SOV GOTT!!!